Hoe werkt het?

Kies je camper

Wij verhuren op dit moment 5 campers. De campers uit 2017, 2018 en 2020 zijn van alle gemakken zijn voorzien. Wij verhuren 2 campers die geschikt zijn voor 4 personen en 3 campers voor 2 personen.

Alle 5 de campers zijn uiteraard uitgerust met fijne optie’s zoals airco, fietsendrager en een achteruitrijcamera. Ook zijn alle ramen en deuren voorzien van horren.

Check de beschikbaarheid

Nadat je je camper hebt gekozen kun je zien of deze nog beschikbaar is. Is de datum oranje dan staat de camper in optie. Staan de weken in het rood dan is de camper verhuurd. Selecteer de juiste ophaal- en inleverdatum, vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij zullen je dan een offerte mailen met daarin de prijs en algemene voorwaarden. Ga je akkoord met de offerte dan is een mailtje terug met je akkoord voldoende. Wij zullen je aanvraag bevestigen en je aangevraagde week of weken vastleggen. Natuurlijk is een belletje of mailtje vooraf ook altijd mogelijk.

Wij zijn te bereiken op 038-2306691 en via info@nucamperhuren.nl

Tijd om te genieten van de voorpret!

Nadat de reservering is bevestigd is het tijd om je zorgen te maken over veel belangrijkere dingen. Zoals…Waar gaan we heen? Wat willen we zien? Welke campings willen wij bezoeken en welke kleur speedo neem ik mee.. 😉

Mocht je vragen hebben of tips willen ontvangen dan horen wij dit graag!

Alvast heel veel vakantieplezier gewenst!